Επεισόδια, διακοπές και ισοπαλία στο «ΓΣΠ», προβάδισμα για Ανόρθωση
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «ΓΣΠ» για την φάση των 16 του Κυπέλλου Κύπρου και το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα. To ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει δύο φορές τον αγώνα λόγω ρήψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Ανόρθωση, μετά την νίκη με 2-0 της ΑΠΕΠ.
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «ΓΣΠ» για την φάση των 16 του Κυπέλλου Κύπρου και το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα. To ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει δύο φορές τον αγώνα λόγω ρήψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.
Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Ανόρθωση, μετά την νίκη με 2-0 της ΑΠΕΠ.
Ισοπαλία στο ΓΣΠ
Στον επαναληπτικό θα κριθεί η πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα Λεμεσού, μετά το 1-1 στο «ΓΣΠ» σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από επεισόδια, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει δύο φορές τον αγώνα λόγω ρήψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Απόλλων άνοιξε από νωρίς το σκορ, με τον Μπαγκούρα να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Χιώτη στο σουτ του Ατόρνο και να γράφει το 1-0 στο 17ο λεπτό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 55ο λεπτό με τον Μαντούκα.
Ο Βραζιλιάνος έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο 59′ όταν το δοκάρι του χάλασε τα σχέδια, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπαγκούρα για λογαριασμό των φιλοξενούμενων λίγα λεπτά αργότερα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Προβάδισμα για Ανόρθωση
Αγκαλιά με την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου βρίσκεται η Ανόρθωση, μετά την νίκη με 2-0 επί της ΑΠΕΠ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την «κυρία», με τον Οκκά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 7ο μόλις λεπτό. Το γρήγορο γκολ έδωσε στους γηπεδούχους το πάνω χέρι στον αγώνα, ενώ στο 54′ ο Καφού έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν σημάδεψε το δοκάρι. Επτά λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90` όμως στάθηκε πιο τυχερός και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα των πρωτων αγώνων της φάσης των «16»
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου