Ομόφωνα αθώοι τρεις συνδικαλιστές της ΠΝΟ για τις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών
Ομόφωνα αθώοι, κρίθηκαν οι τρεις συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στους οποίους είχε αυτεπαγγέλτως ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για παράνομη βία.
Ομόφωνα αθώοι, κρίθηκαν οι τρεις συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στους οποίους είχε αυτεπαγγέλτως ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για παράνομη βία.
Σημειώνεται ότι η κατηγορία εναντίον των τριών συνδικαλιστών, είχε σχέση με τις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών τον περασμένο χρόνο, που ζητούσαν την απόσυρση της πρότασης για άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα.
Οι ναυτεργάτες στις 26/04/2010 και την 01/06/2010 είχαν αποκλείσει το λιμάνι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους και δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν επιβάτες στα κρουαζιερόπλοια ZENITH, AQUA MARINE και ΑΕGEAN PEARL.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59