Από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και για 8 παραστάσεις (4 Παρασκευοσάββατα) ο Φοίβος Δεληβοριάς θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή «Μετρό».

Παρέα με μια μπάντα υπερηρώων, κατεστραμένων από κυβερνητικά πειράματα (τον Hulk μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον Ψαλιδοχέρη ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον Εκατόγχειρα πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο) θα κάνουν δυνάμεις τις αδυναμίες τους, θα καταπολεμήσουν το άδικο και θα καθαρίσουν την πόλη από τους πονηρούς.
Με βάση τον καινούργιο δίσκο του «Ο Αόρατος Άνθρωπος», θα παίξουν με απρόσμενο τρόπο τα παλιότερα τραγούδια του, και θα οδηγηθούν μέσα από δαιδαλώδεις διασκευές στον λυτρωτικό χορό του τέλους.

Ο χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος για τους όρθιους, τα τραπέζια θα περιοριστούν και οι αόρατες διαθέσεις μας θα αποκτήσουν επιτέλους σώμα.

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 22:30
Τιμή εισιτηρίου: 15 € με κρασί ή μπύρα
Tηλ. Κρατήσεων: 210 64 39 089, 210 64 61 980

Δεληβοριάς, Φοίβος