Συνέχεια στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας με τρεις αγώνες
Συνεχίζεται το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη το Κύπελλο Ιταλίας, όπου διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις για τη φάση των «16». Την Τετάρτη η Παλέρμο υποδέχεται την Κιέβο, η Ίντερ τη Τζένοα, ενώ την Πέμπτη η Γιουβέντους φιλοξενεί την Κατάνια. Η φάση των «16» ολοκληρώνεται με τέσσερις αγώνες την επόμενη εβδομάδα.
Συνεχίζεται το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη το Κύπελλο Ιταλίας, όπου διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις για τη φάση των «16».
Την Τετάρτη η Παλέρμο υποδέχεται την Κιέβο, η Ίντερ τη Τζένοα, ενώ την Πέμπτη η Γιουβέντους φιλοξενεί την Κατάνια.
Η «αυλαία» σε αυτόν τον γύρο άνοιξε στις 14 Δεκεμβρίου, όταν η Πάρμα νίκησε 2-1 την Φιορεντίνα στην παράταση, χάρη σε δύο γκολ του Ερνάν Κρέσπο, ενώ θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα με τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες για τους «16».
Το πρόγραμμα της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ιταλίας έχει ως εξής:
Πάρμα-Φιορεντίνα 2-1
Παλέρμο-Κιέβο 12/1
Ίντερ-Τζένοα 12/1
Γιουβέντους-Κατάνια 13/1
Νάπολι-Μπολόνια 18/1
Σαμπντόρια-Ουντινέζε 19/1
Ρόμα-Λάτσιο 19/1
Μίλαν-Μπάρι 20/1
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442