Δίας ΑΕΕΧ: Στις 27 Ιανουαρίου η απόφαση για την συγχώνευση με την Eurobank
Στις 27 Ιανουαρίου του 2011 θα αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Δίας ΑΕΕΧ για το θέμα της απορρόφησής από την Eurobank. Η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων αναβλήθηκε. Η αναβολή αποφασίσθηκε λόγω έλλειψης της απαιτούμενης εκ του νόμου ελάχιστης απαρτίας, καθώς παρευρέθη το 36,09% των μετόχων. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Στις 27 Ιανουαρίου του 2011 θα αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Δίας ΑΕΕΧ για το θέμα της απορρόφησής από την Eurobank. Η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων αναβλήθηκε. Η αναβολή αποφασίσθηκε λόγω έλλειψης της απαιτούμενης εκ του νόμου ελάχιστης απαρτίας, καθώς παρευρέθη το 36,09% των μετόχων.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.