Μια νέα άφιξη αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στη σειρά «Η Ζωή της Άλλης», από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011. Η άφιξη του Στράτου Τζώρτζογλου, ως πρώην σύζυγος της Μαίρης, ο οποίος εμφανίζεται ξαφνικά και αναστατώνει τη ζωή της Μαίρης αλλά και της κόρης του.
Αμφιλεγόμενος χαρακτήρας, ο Αντώνης είχε εγκαταλείψει τη Μαίρη όταν η Ντορίτα ήταν μωρό, χωρίς η κοπέλα να γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της.
Τώρα ο Αντώνης επιστρέφει «κουβαλώντας» τα δικά του μυστικά και θα φέρει σε οριακό σημείο τη σχέση της Μαίρης με την κόρη της, αφού η Ντορίτα θα κατηγορήσει τη μητέρα της για το γεγονός ότι στερήθηκε τον πατέρα της.
Όμως εξαιτίας της άφιξής του και τα σχέδια της Μαίρης, να προχωρήσει τη σχέση της με τον Μάνο (Κώστας Αποστολάκης) αναγκαστικά θα αναβληθούν.
Τελικά, ποιος είναι ο Αντώνης;
Ποιο μυστικό κρύβει και γιατί εμφανίστηκε τώρα ξαφνικά;

Μια σειρά από ερωτήματα θα πυροδοτήσουν νέες εξελίξεις στη σειρά «Η Ζωή της Άλλης» από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στο MEGA