Ημέρα της Κρίσης η Τετάρτη για το πόλο του Ολυμπιακού
Η Τετάρτη 5 Ιανουαρίου είναι η μέρα της Κρίσεως για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποφασίσουν αν τελικά θα συνεχίσουν την αποχή από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς η συνάντησης της Τρίτης με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.
Η Τετάρτη 5 Ιανουαρίου είναι η μέρα της Κρίσεως για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποφασίσουν αν τελικά θα συνεχίσουν την αποχή από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς η συνάντησης της Τρίτης με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης ζήτησε από τους παίκτες να αγωνιστούν κόντρα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, καθώς το ενδεχόμενο αποχής τους θα είχε σοβαρές συνέπειες για τον Ολυμπιακό (χρηματικό πρόστιμο από τη LEN καθώς και αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις).
Τονίστηκε εξάλλου ότι γίνονται προσπάθειες ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να πάρουν κάποια χρήματα, αλλά ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης δεν έκρυψε ότι η κατάσταση στον Ερασιτέχνη παραμένει δύσκολη.
Οι παίκτες από την πλευρά τους θα συναντηθούν την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου για να συζητήσουν τα νέα δεδομένα και να πάρουν την οριστική τους απόφαση.
Ο Άρης νίκησε ξανά τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Βικελίδης», έχοντας πρωταγωνιστή τον Κουαμέ που είχε δύο γκολ και μία ασιστ, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ του 5-8.
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Δυο παίκτες από την Αργεντινή είχαν την τιμητική τους στο Πανθεσσαλικό! Με δυο γκολ του Πεντρόζο και δυο ασίστ του Μπάλτσι ο Λεβαδειακός νίκησε 3-0, παραμένει πέμπτος και έχει την καλύτερη επίθεση.