
Με Μπουμσόνγκ ο Παναθηναϊκός στη Ξάνθη
Με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παρόντα, θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Τρίτης (17:15) με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παρόντα, θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Τρίτης (17:15) με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Ο Γάλλος αμυντικός (σ.σ. ταλαιπωρήθηκε από ήπιας μορφής πελματιαία απονεύρωση) προπονήθηκε κανονικά σήμερα Δευτέρα και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς.
Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται βεβαίως και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
Από κει και πέρα, ατομικά προπονήθηκαν και πάλι ο Σεντρίκ Καντέ, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Αντώνης Πετρόπουλος και φυσικά δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Ξάνθης. Επίσης, εκτός αποστολής τέθηκαν και οι Ιωαννίδης και Δημούτσος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Βενεζουέλα: Δεν έχει τέλος η τραγωδία – Σχεδόν 5.400 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Τέσσερις απλές ασκήσεις για τους πόνους στη μέση
- Καιρός: Τέλος στην αφόρητη ζέστη, πέφτει η θερμοκρασία – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- «Να γελάσω ή να κλάψω»: Η τραγικωμωδία επιστρέφει στην εποχή μας και την περιγράφει όπως της πρέπει
- Από όνειρο, εφιάλτης: Όταν οι διακοπές μας κουράζουν
- Τα «κρυφά διαμάντια» της Ευρώπης που αναμένεται να γίνουν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών του 2026



