Απο εμάς εξαρτάται ξεκαθάρισε ο Φερέιρα στους «πράσινους»
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή της Σούπερ Λιγκ και με δεδομένο ότι την Τρίτη 4 Ιανουαρίου δίνει καθοριστικό παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, οι παίκτες επέστρεψαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις προπονήσες μετά από άδεια έξι ημερών. Μαζί με τις ευχές ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε το στίγμα του ενόψει της νέας σεζόν: «Εύχομαι το 2011 να μας φέρει τίτλους αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και μόνο». Ξανά στα... πιτς μπήκε ο Σεϊταρίδης.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή της Σούπερ Λιγκ και με δεδομένο ότι την Τρίτη 4 Ιανουαρίου δίνει καθοριστικό παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, οι παίκτες επέστρεψαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις προπονήσες μετά από άδεια έξι ημερών.
Μαζί με τις ευχές ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε το στίγμα του ενόψει της νέας σεζόν:
«Στο χέρι μας είναι να κάνουμε το 2011 μια πολύ καλή χρονιά για εμάς».
«Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά και υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας» είπε αρχικά ο 64χρονος τεχνικός.
Στη συνέχεια μπήκε στο… ζουμί:
«Εύχομαι το 2011 να μας φέρει τίτλους αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και μόνο. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε το 2011 μια πολύ καλή χρονιά για εμάς».
Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην φτέρνα και γυμνάστηκε κανονικά θέτοντας εαυτό στην διάθεση του προπονητή του για το ματς της Ξάνθης. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Λουίς Γκαρσία, που ξεπέρασε την ίωση, που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.
Στον αντίποδα, οι Σεντρίκ Καντέ, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Αντώνης Πετρόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αφού είναι τραυματίες και δεν θα ενισχύσουν τους «πράσινους» στο ματς με την ακριτική ομάδα.
Το νέο όνομα που προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του… επιρρεπή σε τραυματισμούς, Γιούρκα Σεϊταρίδη που μπήκε πάλι στα… πιτς!
Οι «πράσινοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα 9 εναντίον 9. Ακολούθως χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των πέντε ατόμων και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.
«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε στο «Ετιχαντ» με 3-0 της Μπρέντφορντ και πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου πέτυχε ο Παναιτωλικός και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε και οι φιλοξενούμενο αντέδρασαν στο β’ μέρος.
LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους για τον μεγάλο τελικό του Final Four στο BCL. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Ντράγκαν Σάκοτα για τον μεγάλο τελικό της ΑΕΚ με τη Ρίτας στο Basketball Campions League. Δείτε τη σύνθεση και των Λιθουανών.