
Πάτησε Λάρισα ο Τσιμπάμπα και ανακοινώνεται την Πέμπτη
Λαρισινό έδαφος πάτησε την Τετάρτη ο Γιόελ Τσιμπάμπα, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ. Ο 22χρονος κογκολέζος επιθετικός με ολλανδική υπηκοότητα, πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ την Πέμπτη θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του από την «βυσσινί» ΠΑΕ.
Λαρισινό έδαφος πάτησε την Τετάρτη ο Γιόελ Τσιμπάμπα, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ. Ο 22χρονος Κογκολέζος επιθετικός με ολλανδική υπηκοότητα, πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ την Πέμπτη θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του από την «βυσσινί» ΠΑΕ.
Ο Τσιμπάμπα πήρε μια πρώτη γεύση από τους νέους τους συμπαίκτες, γνώρισε τον Γιορν Αντερσεν και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης που έγινε στα Δένδρα.
Την Πέμπτη (30/12) θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, θα κάνει δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ και θα γυμναστεί, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και ντεμπούτο στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο επόμενος που θα ανακοινωθεί από την ΑΕΛ είναι ο Καμίλ Τσοντοφάσλκι, καθώς, η λύση της συνεργασίας με τον Σεμπάστιαν Βιέρα άνοιξε το δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του σλοβάκου τερματοφύλακα.
Όσον αφορά τους Μακίνουα και Γκέρεμι, που ήταν αδικαιολογήτως απόντες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την εορταστική άδεια των Χριστουγέννων, σε πρώτη φάση τιμωρήθηκαν βάσει εσωτερικού κανονισμού με 5.000 ευρώ πρόστιμο, αλλά όπως έχουμε αναφέρει, αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι


