
Ιακωβάκης και Κοκλώνη κορυφαίοι της χρονιάς από τον ΣΕΓΑΣ
Ο Περικλής Ιακωβάκης στους άνδρες και η Γεωργία Κοκλώνη στις γυναίκες αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της φετινής χρονιάς στη δημοσκόπηση που διενήργησε ο ΣΕΓΑΣ. Η διαδικασία της ψηφοφορίας έγινε στα πρότυπα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, δηλαδή το 1/3 των ψήφων προέρχεται από το κοινό, το 1/3 από τους δημοσιογράφους και το 1/3 από την Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ.
Ο Περικλής Ιακωβάκης στους άνδρες και η Γεωργία Κοκλώνη στις γυναίκες αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της φετινής χρονιάς στη δημοσκόπηση που διενήργησε ο ΣΕΓΑΣ.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας έγινε στα πρότυπα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, δηλαδή το 1/3 των ψήφων προέρχεται από το κοινό, το 1/3 από τους δημοσιογράφους και το 1/3 από την Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ.
Ο Ιακωβάκης μετείχε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης στα 400μ εμπόδια και κατέλαβε την 5η θέση με 49.38, επίδοση που ήταν η καλύτερη της χρονιάς στη χώρα μας, ενώ ήταν 2ος στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων.
Η Κοκλώνη αγωνίστηκε στον τελικό των 100μ στη Βαρκελώνη και πήρε την 7η θέση με 11.36, ενώ ήταν 3η στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο της Νίκαιας σήμερα – Τι ζητούν οι γιατροί
- Πόσο γεμάτες είναι οι φυλακές στην ΕΕ; Υπερπληθυσμός και κακές συνθήκες στην Ελλάδα
- «Πολίτες β’ κατηγορίας» του Μάριου Πόντικα στο θέατρο Τζένη Καρέζη
- Μεσοβέζικη λύση για το Σπίτι Μου 2, μετά την κατακραυγή – Σκωτσέζικο ντους για χιλιάδες δικαιούχους
- Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, λίγο πριν τις συνομιλίες – Στους 22 οι νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης


