
Κάτω από τις 1.450 μονάδες υποχωρεί το Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Σε αρνητικό έδαφος υποχωρεί το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στην υψηλή κεφαλαιοποίηση.
Απώλειες σημειώνει το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις, κυρίως στην υψηλή κεφαλαιοποίηση.
Στις 16:10 ο γενικός δείκτης ήταν χαμηλότερα κατά 1% στις 1.444,71 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 36,5 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρούσε κατά 1,13%, της μεσαίας σημείωνε κέρδη 0,15% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωνε πτώση 1,50%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών ήταν χαμηλότερα κατά 1,34%.
Από τους τίτλους που διακινούνταν στην αγορά, 48 μετοχές κινούνταν ανοδικά, 91 πτωτικά και 55 ήταν στάσιμες.
Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές επικρατούν μεικτές τάσεις, ενώ σταθεροποιητικές τάσεις στο άνοιγμα της συνεδρίασης, στη Γουόλ Στριτ, δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE-100 ενισχυόταν κατά 0,33% στις 5.971,59 μονάδες, στο Παρίσι, ο δείκτης CAC-40 σημείωνε πτώση 0,07% στις 3.924,71 μονάδες και στη Φρανκφούρτη, ο DAX ήταν αμετάβλητος στις 7.078,30 μονάδες.
Νωρίτερα, θετικό κλίμα επικράτησε στις περισσότερες ασιατικές αγορές, ενώ στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε στις 10.346,50 μονάδες με απώλειες 0,23%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- Νέα ρύθμιση για χρέη στους δήμους: Πώς να κερδίσετε έως 240 δόσεις
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η καλύτερη ώρα για άσκηση
- Αντίποινα για το αμερικανικό ρεσάλτο σε ιρανικό πλοίο υπόσχεται το Ιράν – Από μία κλωστή κρέμεται η εκεχειρία
- Μακελειό στη Λουιζιάνα: Πατέρας των 7 από τα 8 παιδιά που δολοφονήθηκαν ήταν ο δράστης
- Συνταγή: Φριτάτα με μανιτάρια
