
Δίωξη σε βάρος μελών της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος μελών της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ για υπόθεση ανάθεσης των δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας σε ιδιώτη.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος μελών της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ για υπόθεση ανάθεσης των δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας σε ιδιώτη.
Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε απιστία τα οποία σχετίζονται με την ανάθεση των δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας σε ιδιώτη, ο οποίος στη συνέχεια τα διαπραγματεύτηκε με τηλεοπτικούς σταθμούς και τα μεταπώλησε με πολύ υψηλότερο αντίτιμο.
Η δίωξη στρέφεται κατά συγκεκριμένων μελών του ΔΣ της ΕΠΟ επί προεδρίας Βασίλη Γκαγκάτση, ενώ ο εισαγγελέας που διενήργησε την έρευνα δεν απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος όσων από τα μέλη απείχαν από την επίμαχη συνεδρίαση που έλαβε την εν λόγω απόφαση.
Η υπόθεση είχε φτάσει στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες ότι η ΕΠΟ ανέθεσε τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Κυπέλλου σε εταιρεία η οποία ανήκε σε γνωστό μάνατζερ του ποδοσφαίρου, ο οποίος αργότερα ελέγχθηκε από το ΣΔΟΕ για εκτεταμένη φοροδιαφυγή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε ανατέθηκε για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης σε τακτικό ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η Ωραία Ελένη ήταν και μισή πουλί, βγήκε από αυγό»: Ο Κίμελ απαντά στον Μασκ που ήθελε την ηρωίδα λευκή
- Θυμός: Οκτώ τρόποι για να τον κρατήσεις υπό έλεγχο
- Έρευνα ENA: Πού οφείλεται η χαμηλή παραγωγικότητα στην Ελλάδα – Ποιοι κλάδοι υστερούν περισσότερο
- Εισφορά αλληλεγγύης: Έρχεται λίφτινγκ στο χαράτσι για 400.000 συνταξιούχους
- Από τον κορονοϊό στον Έμπολα: Πώς οι εμπόλεμες ζώνες απειλούν την παγκόσμια ετοιμότητα για πανδημίες
- Μόνικα Πότερ: «Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ»








