
Πειθαρχική δίωξη κατά πρυτανικού συμβουλίου ζητά το υπουργείο Παιδείας
Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά των μελών του προηγούμενου πρυτανικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ζήτησε ο υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Πανάρετος, για μη σύννομη ανάθεση υπηρεσιών καθαριότητας αλλά και για μη συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση.
Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά των μελών του προηγούμενου πρυτανικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ζήτησε ο υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Πανάρετος.
Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός κατέληξε στην συγκεκριμένη απόφαση μετά τις εκθέσεις των αρμοδίων της Δημόσιας Διοίκησης για την διερεύνηση καταγγελιών που αφορούσαν μη σύννομη ανάθεση υπηρεσιών καθαριότητας αλλά και τη μη συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση.
Μεταξύ των μελών του πρυτανικού συμβουλίου, βρίσκονται διοικητικοί υπάλληλοι και εκπρόσωποι φοιτητών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ακαδημία Πλάτωνος: Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου – Εκκενώνεται η πολυκατοικία
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα