Αντίθετος με τη συναυλία στον Αγ.Παντελεήμονα δηλώνει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος
Την αντίθεσή του στη συναυλία που οργανώθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εξέφρασε την Κυριακή ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Όπως υποστήριξε στο κήρυγμα του, η συναυλία ήταν χρήσιμη, αλλά θα μπορούσε να γίνει κάπου αλλού και όχι σε ορθόδοξο ναό.
Την αντίθεσή του στη συναυλία που οργανώθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εξέφρασε την Κυριακή ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
Δεν ήταν σωστό που έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, είπε ο μητροπολίτης στο κήρυγμά του.
Όπως υποστήριξε, η συναυλία ήταν χρήσιμη, αλλά θα μπορούσε να γίνει κάπου αλλού και όχι σε ορθόδοξο ναό.
Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης αμφισβήτησε κατά πόσο επιτυγχάνεται έτσι η συμφιλίωση και σημείωσε πως παρά τη διαφωνία δεν μίλησε νωρίτερα και κράτησε το θέμα «χαμηλά», διότι παρόντες στη συναυλία ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Τρέξιμο: Τι κάνουν 15 λεπτά στο σώμα και το μυαλό;
- Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Λέον Μπότσταϊν: Αποχωρεί από το Bard College μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
- Χαοτικά και παράξενα: Πόσο τυχαία είναι τα όνειρα;
- Κραυγή αγωνίας για τις γυναικοκτονίες
- Τοπία που κόβουν την ανάσα: Αυτά είναι όλα τα νέα γεωπάρκα της UNESCO στην Ευρώπη
- Σκιές πολέμου στα Φώκλαντς!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442