Συνεχίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2011
Συνεχίζεται την Κυριακή, για δεύτερη ημέρα, στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2011. Υψηλοί τόνοι το Σάββατο. Μετά τις 6 το απόγευμα αναμένεται η ομιλία του υπουργού Οικονομκών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η ψηφοφορία, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.
Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2011. Το Σάββατο υπήρξε σκληρή αντιπαράθεση για την οικονομία, έπειτα και από την ψήφιση των ρυθμίσεων για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Η αυλαία της πενθήμερης συζήτησης άνοιξε το Σάββατο, με τις τοποθετήσεις των γενικών και ειδικών εισηγητών απ’ όλα τα κόμματα, με την κυβέρνηση να υπεραμύνεται του νέου προϋπολογισμού και την αντιπολίτευση να τον χαρακτηρίζει εικονικό και αντιλαϊκό.
Οι τόνοι της αντιπαράθεσης αναμένεται να ανέβουν σήμερα, Κυριακή, ανάμεσα σε υπουργούς της κυβέρνησης και στελέχη της αντιπολίτευσης και θα κορυφωθεί την Τετάρτη σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Η ομιλία του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου αναμένεται μετά τις 6 το απόγευμα.
Την αυλαία της συζήτησης θα κλείσει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ στις 12:00 θα αρχίσει η φανερή ονομαστική ψηφοφορία που είθισται να χαρακτηρίζεται και ως παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442