
Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στην κλήρωση του Champions League
Στη Νιόν της Ελβετίας είναι στραμμένα τα «φώτα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπου την Παρασκευή στις 13:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης για τη φάση των «16» του Champions League. Στους επίσημους προσκεκλημένους είναι ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και ο Ρόνι Γουίλαν.
Στη Νιόν της Ελβετίας είναι στραμμένα τα «φώτα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπου την Παρασκευή στις 13:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης για τη φάση των «16» του Champions League.
Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση των οκτώ ομίλων και θα κληρωθούν με τις δεύτερες.
Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο και ο διευθυντής διοργανώσεων, Τζόρτζιο Μαρκέτι θα είναι επικεφαλής της διαδικασίας, ενώ επίσημοι προσκεκλημένοι είναι ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και ο Ρόνι Γουίλαν.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς, δεν θα «ζευγαρώσουν» ομάδες από την ίδια χώρα ή που συνυπήρξαν στο ίδιο γκρουπ. Έτσι, στην κληρωτίδα θα μπουν οι εξής:
1η θέση ομίλων: Τότεναμ, Σάλκε, Μάντσεστερ Γ., Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπάγερν.
2η θέση ομίλων: Ιντερ, Λιόν, Βαλένθια, Κοπεγχάγη, Μαρσέιγ, Μίλαν, Αρσεναλ, Ρόμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)
- Ουκρανία: Βαθαίνει η πολιτική κρίση – Ο Ζελένσκι εξετάζει την απόλυση του αρχηγού του στρατού λόγω διαδηλώσεων
- Άγιαξ – Ολυμπιακός: Μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες με τον Γιάρεμτσουκ (vid)
- Συνελήφθη 33χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Λόφο της Πνύκας – Άλλες δύο συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες



