
Αισιοδοξία Ομπράντοβιτς παρά τους τραυματισμούς
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στάθηκε σε δηλώσεις του στον επίσημο δικτυακό τόπο της Ευρωλίγκας, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη, στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στάθηκε σε δηλώσεις του στον επίσημο δικτυακό τόπο της Ευρωλίγκας, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη, στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
«Στόχος είναι πάντα να δίνουμε έναν καλό αγώνα και να παλεύουμε για τη νίκη. Για μας είναι ένας σημαντικός αγώνας, καθώς αν κερδίσουμε στην Τουρκία θα εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση του ομίλου μας και θα έχουμε πλεονέκτημα στη φάση των “16”», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε: «Εχουμε προβλήματα τραυματισμών με Μπατίστ και Μάριτς. Οπως πάντα, όμως, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε και ξέρω ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα στο παρκέ».
Από την πλευρά του ο γκαρντ του Παναθηναϊκός, Ντρου Νίκολας, είπε: «Στον πρώτο γύρο κάναμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Εφές Πίλσεν. Παίξαμε καλή άμυνα και πετύχαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Στόχος μας είναι και σε αυτό το παιχνίδι να παίξουμε καλή άμυνα. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για μας, καθώς με νίκη εξασφαλίζουμε την πρώτη θέση. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση και να κερδίσουμε. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα εκτός έδρας και παράλληλα η Εφές θέλει τη νίκη για να αισθάνεται πιο σίγουρη για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Οι τραυματισμοί θα μας αναγκάσουν να παίξουμε ακόμη πιο δυνατά, να δώσουμε παραπάνω από το 100% στο παρκέ για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την ομάδα μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»




