Αναστολή χρηματοδότησης σε όσα ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν στέλνουν εγκαίρως στο υπουργείο στοιχεία
Χωρίς χρηματοδότηση θα μένουν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ όσο χρόνο καθυστερούν να στείλουν στο υπουργείο Παιδείας τα στοιχεία που αυτό ζητεί για την υλοποίηση της εκπαιδευτικής πολιτικής. Στη σχετική απόφαση του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου διευκρινίζεται ότι η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από το 2011.
Χωρίς χρηματοδότηση θα μένουν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ όσο χρόνο καθυστερούν να στείλουν στο υπουργείο Παιδείας τα στοιχεία που αυτό ζητεί για την υλοποίηση της εκπαιδευτικής πολιτικής.
Στη σχετική απόφαση του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου διευκρινίζεται ότι η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από το 2011.
Πάντως, όπως σημειώνει ο κ. Πανάρετος, ήδη έχουν προωθηθεί όλες οι εκκρεμείς αποφάσεις χρηματοδοτήσεων του οικονομικού έτους 2010 για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας, για την έκδοση των σχετικών χρηματικών ενταλμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)