Στην Αθήνα φθάνει για σειρά επαφών ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν
Στην Αθήνα φτάνει την Πέμπτη ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την οικονομία Όλι Ρεν, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Ρεν θα μιλήσει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Την Πέμπτη φτάνει στην Αθήνα ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την οικονομία Όλι Ρεν, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Ρεν θα μιλήσει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Ο επίτροπος θα έχει συνάντηση στις 11 το πρωί με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στις 3:00 με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και στη συνέχεια με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
Χτες, Τρίτη, ο Όλι Ρεν δήλωσε ότι η επιµήκυνση του χρόνου αποπληρωµής των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα θα εγκριθεί σύντοµα, ώστε η χώρα να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται για την αποπληρωµή του χρέους της.
Στην ίδια γραμμή ήταν και η δηλώσεις του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος σε επίσκεψή του στην Αθήνα ανέφερε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι έτοιμο να αποφασίσει την επιμήκυνση της αποπληρωμής του ελληνιού χρέους, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο δεν συνδέεται με την επιβολή νέων μέτρων.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων