
Αρχίζει την Τετάρτη στο Αμπου Ντάμπι το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων
Με την Ιντερ και την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε να θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αρχίζει αύριο στο Αμπου Ντάμπι, το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, με την συμμετοχή των πρωταθλητριών από τις έξι συνομοσπονδίας και την Αλ Ουάντα ως εκπρόσωπο της διοργανώτριας χώρας.
Με την Ιντερ και την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε να θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αρχίζει αύριο, Τετάρτη, στο Αμπου Ντάμπι, το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, με την συμμετοχή των πρωταθλητριών από τις έξι συνομοσπονδίας και την Αλ Ουάντα ως εκπρόσωπο της διοργανώτριας χώρας.
Τον τίτλο θα διεκδικήσουν η Ιντερ από την Ευρώπη, η Ιντερνασιονάλ από την Λατινική Αμερική, η Αλ Ουάντα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Χεκάρι (Παπούα Νέα Γουϊνέα) από την Ωκεανία, η Μαζέμπε (Κονγκό) από την Αφρική, η Πατσούκα (Μεξικό) από την Βόρεια Αμερική και η Σεονγκάμ Τσούνμα (Κορέα) από την Ασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χανταϊός: Βίντεο από τη μεταφορά του έλληνα επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου στο νοσοκομείο Αττικόν
- Λίβανος: Αλλους δύο διασώστες σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις -108 συνολικά από τη 2η Μαρτίου
- Ιράν: Αλλες «δύο εβδομάδες» χρειάζονται οι ΗΠΑ για να πλήξουν όλους τους στόχους τους, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση

