Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί στη μηχανή και το χώρο αποσκευών τουριστικού λεωφορείου, στο οποίο επέβαιναν 23 άνθρωποι, στο Δερβένι Θεσσαλονίκης. Όλοι οι επιβαίνοντες κατέβηκαν άμεσα από το λεωφορείο, ενώ στην περιοχή έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και δέκα πυροσβέστες, που έσβησαν αργότερα τη φωτιά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).