
Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση Ζαχόπουλου
Για τις 17 Οκτωβρίου 2011 αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο η δίκη για τη λεγόμενη υπόθεση Ζαχόπουλου, λόγω κωλύματος του συνηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων. Από το δικαστήριο απουσίαζαν κατηγορούμενοι λόγω της επικείμενης αναβολής, αλλά και ο βασικός μάρτυρας κ. Ζαχόπουλος λόγω γαστρορραγίας που έχει υποστεί.
Για τις 17 Οκτωβρίου 2011 αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο η δίκη για τη λεγόμενη υπόθεση Ζαχόπουλου, λόγω κωλύματος του συνηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων.
Από το δικαστήριο απουσίαζαν κατηγορούμενοι λόγω της επικείμενης αναβολής, αλλά και ο βασικός μάρτυρας κ. Ζαχόπουλος λόγω γαστρορραγίας που έχει υποστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Live η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη – Εφ’ όλης της ύλης για τις πολιτικές εξελίξεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 3 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ισπανία – Αυστρία 3-0: Άνετη πρόκριση των «φούριας ρόχας», με σούπερ Οϊαρθάμπαλ
- NYT: Οι ΗΠΑ θεωρούσαν πως το Ισραήλ σκόπευε να δολοφονήσει τους κορυφαίους Ιρανούς διαπραγματευτές
- Κεφαλιά ο Πόρο και 2-0 η Ισπανία την Αυστρία (vids)



