Φεύγουν από τον Ολυμπιακό Μήτρογλου και Ζαϊρί
Ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό βρίσκονται ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Για τον πρώτο, αναζητείται ομάδα από τη Γερμανία κατά κύριο λόγο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Κύπρο. Τόσο για τον διεθνή επιθετικό, όσο και για τον Ζαϊρί, ετοιμάζει κρούση ο Ηρακλής, προκειμένου να τους αποκτήσει δανεικούς, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό βρίσκονται ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Για τον πρώτο, αναζητείται ομάδα από τη Γερμανία κατά κύριο λόγο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Κύπρο. Τόσο για τον διεθνή επιθετικό, όσο και για τον Ζαϊρί, ετοιμάζει κρούση ο Ηρακλής, προκειμένου να τους αποκτήσει δανεικούς, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Από την ομάδα του Γηραιού, παρελθόν και μάλιστα άμεσα, αναμένεται να αποτελέσει ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι, που δεν έχει καταφέρει να πείσει φέτος για τις δυνατότητές του.
Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να πάρει και ο Βίκτορας Γιάκομπ, για τον οποίο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια, για το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στις κάρτες.
Ο Ζαϊρί που δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αποτελεί την ιδανική επιλογή στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη και μένει πλέον να φανεί αν οι «ερυθρόλευκοι» θα εμφανιστούν θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.
Όσο για τον Μήτρογλου, ο ίδιος προτιμά να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα, καθώς πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δελεαστεί τελικά από κάποια άλλη ελληνική ομάδα, που ενδέχεται να είναι ο Ηρακλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442