Οι Iταλοί παίκτες εξήγγειλαν απεργία για τις 11 και 12 Δεκεμβρίου
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ιταλίας, ανακοίνωσαν ότι το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου, θα απεργήσουν, εξ΄αιτίας της διαφωνίας που υπάρχει με τους ιδιοκτήτες των συλλόγων του campionato.
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ιταλίας, ανακοίνωσαν ότι το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου, θα απεργήσουν, εξ΄αιτίας της διαφωνίας που υπάρχει με τους ιδιοκτήτες των συλλόγων του campionato.
Υπενθυμίζεται, ότι ανάλογη απόφαση είχε ληφθεί για το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου, όμως οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να βρεθεί λύση, οι οποίες όπως φαίνεται απέβησαν άκαρπες.
Οι διαφωνίες μεταξύ παικτών και ιδιοκτητών σχετίζονται με τους όρους συμβολαίων και πιό συγκεκριμένα με την τάση των συλλόγων, οι οποίοι προσπαθούν να αναγκάσουν παίκτες να πάρουν μεταγραφή στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, όταν πια δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.