Η Ice Arena, όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος θα έχει την ευχαρίστηση να παρέχει σε όλους εσάς τη δυνατότητα να «τσουλήσετε» και πάλι πάνω στον πάγο και να μας θαμπώσετε με τις απίστευτες φιγούρες σας!
Ζωγραφίστε το χαμόγελο της ξεγνοιασιάς και της παιδικής ευτυχίας στο λευκό του πάγου, κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας, με απόλυτη ασφάλεια και ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο του πάγου.
Εκεί που οι λεπίδες δίνουν άλλο νόημα στο χορό, εκεί που η πτώση σε κάνει να γελάς, εκεί που μπορείς να ανακαλύψεις το ταλέντο σου!

Πτυχιούχοι προπονητές αλλά και πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ που κοσμούν τα παγοδρόμια σε περιμένουν στην πιο ζεστή ατμόσφαιρα ακόμα και τόσο κοντά στον πάγο.
Καλή διασκέδαση!

Kosmopolis
O πολυχώρος του Odeon Kosmopolis (Λεωφ. Κηφισίας 73 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι), δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους περισσότερους από εσάς. Είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή στέκια για διασκέδαση στα βόρεια προάστια, σε μια επιφάνεια 27.000 τ.μ, τόσο για τους φίλους του κινηματογράφου (Odeon Cinemas) όσο και για χιλιάδες άλλους που απολαμβάνουν τον καφέ τους, πηγαίνουν για φαγητό, επισκέπτονται τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά αλλά, φυσικά, και για το γνωστό και λατρεμένο από όλους σας Παγοδρόμιο!
Και φέτος τον χειμώνα λοιπόν, το πανέμορφο παγοδρόμιο στο Kosmopolis αναλαμβάνει να γεμίσει και πάλι με χαρά τον ελεύθερο χρόνο των μικρών και μεγάλων μας φίλων! Έτσι, μαζί με όλα τα καταστήματα, το Kosmopolis αναμένεται και αυτή την χειμερινή σεζόν να αποτελέσει μία από τις πληρέστερες διεξόδους για όσους ψάχνουν μία διαφορετική μα πολύ ενδιαφέρουσα ψυχαγωγία.
Το παγοδρόμιο στο Kosmopolis καλύπτεται πλήρως από μοντέρνου σχεδιασμού τέντα ώστε να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες!

Copa Copana
Ζήστε τον πιο όμορφο και παιχνιδιάρικο χειμώνα στο εντελώς ανανεωμένο παγοδρόμιο στον γνωστό πολυχώρο Copa Copana (12χλμ. της Λ. Αθηνών, Γέφυρα Σχιστού στο Χαϊδάρι)! Το μεγαλύτερο χειμερινό πάρκο στην Ελλάδα με παιδότοπους, παιχνίδια, extreme δραστηριότητες και, φυσικά, το Παγοδρόμιο περιμένει τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους για μια απολαυστική και γεμάτη έξοδο!

Escape Center
Το Escape Center (Λεωφόρος Δημοκρατίας 67Α , έξοδος 7 της Αττικής Οδού) και τα Ster Cinemas που βρίσκονται στην καρδιά του Ίλιον, αποτελούν τρόπο ζωής από το 2003 και κρατούν συντροφιά σε χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά με τις ολοκληρωμένες προτάσεις για έξοδο, τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο χειμώνας επιφυλάσσει μια έκπληξη για όσους επισκεφθούν το Escape Center. Το πανέμορφο παγοδρόμιο τριακοσίων και πλέον τετραγωνικών μέτρων από την Ice Arena, θα αναλάβει ακόμη μία χρονιά να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σας και να συμπληρώσει το πάζλ της φετινής σας διασκέδασης.
Ο πάγος λοιπόν θα έρθει πιο νωρίς αυτή τη χρονιά στο Ίλιον και υπόσχεται να σας ζεστάνει με πολλές πιρουέτες, ατελείωτες τούμπες και πολύ γέλιο με εσάς και τους φίλους σας.

Πολυχώρος Μύλος
Ποιος θα περίμενε πως ο πιο ζεστός και φιλόξενος πολυχώρος για παιχνίδι και διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη, θα ήταν στο παγοδρόμιο του Μύλου (Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη)!
Περισσότερα από 350 τετραγωνικά μέτρα ολόλευκου και φινετσάτου πάγου σας περιμένουν για να κάνετε τις πιρουέτες και τα κόλπα σας με ασφάλεια και περίσσεια χάρη. Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί όλη την ημέρα και θα βρίσκεται στη διάθεση σας σε έναν γραφικό και νεανικό χώρο που διαθέτει καφετέριες, εστιατόρια και κατάλληλους χώρους για τους μικρούς φίλους.
Αν και βρίσκεται μέσα στην καρδιά της πόλης, μπορείτε να αποδράσετε με τρόπο ξεχωριστό και τόσο χαρούμενο, που μόνο ο πάγος μπορεί να προσφέρει. Πιαστείτε λοιπόν χέρι-χέρι και ταξιδέψτε σε ένα μοναδικό μονοπάτι, με προορισμό το Μύλο και ένα ολόλευκο παραμύθι πάνω στον πάγο!
Το παγοδρόμιο καλύπτεται ολόκληρο από ειδική τέντα ώστε να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια ακόμη και όταν ο καιρός είναι βροχερός!