Εκδήλωση-συζήτηση με τον Μουάτ Αμπού Αλ Κουμσσάν
Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:00 στο Πολυτεχνείο.
Ο Muath Abu Al Qumssan, που υπήρξε πολιτικός κρατούμενος, θα μιλήσει για την εμπειρία του στο στρατόπεδο και για τον αγώνα των Παλαιστίνιων, ακόμα και πίσω από τα σύρματα.
Θα μιλήσει για τον αγώνα που δίνουν οι περισσότεροι από 11.000 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έχουν δημιουργηθεί για την κράτησή τους.
Για τις γυναίκες, τα παιδιά, και όλους όσοι δεν έχουν περάσει από δικαστήρια και βρίσκονται έγκλειστοι υπό το καθεστώς διαρκούς βίας και τρομοκρατίας.
Για τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μια Παλαιστίνη ελεύθερη. Μετά τη συζήτηση, θ’ ακολουθήσει συναυλία με τους : Ναμπίλ Αλ Σάεγ σε παλαιστινιακά και αραβικά τραγούδια και τα Ματζαφλάρια σε ελληνικά.
| Στο Πολυτεχνείο: (κτίριο Γκίνη, είσοδος από οδό Στουρνάρη). Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Εκδηλώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.α. |
Επικοινωνία μέσω email: palestineresist.gr@gmail.com
- Ιράν: Χάος στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι – Κόσμος τρέχει πανικόβλητος
- Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Άμυνας για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή
- Η La Liga κυριαρχεί στην παραγωγή ταλέντων με αξία 1,477 δισ. ευρώ
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον περίφημο καβγά του JFK Jr. και της Κάρολιν Μπεσέτ σε πάρκο της ΝΥ
- Η κάθοδος στην άβυσσο
- Snoop Dogg και Σουόνσι: Η πιο απρόσμενη σύμπραξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

