
Διαψεύδει το Μεξικό δημοσίευμα για απελευθέρωση απαχθέντος πολιτικού
Η κυβέρνηση του Μεξικού ανακοίνωσε ότι ο Ντιέγκο Φερνάντεζ ντε Σεβάλος, ένας Μεξικανός πολιτικός, ο οποίος είχε απαχθεί τον Μάιο, δεν αφέθηκε ελεύθερος, αντίθετα με όσα ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας El Universal, το οποίο επικαλείτο μέλη της οικογένειάς του.
Η κυβέρνηση του Μεξικού ανακοίνωσε ότι ο Ντιέγκο Φερνάντεζ ντε Σεβάλος, ένας Μεξικανός πολιτικός, ο οποίος είχε απαχθεί τον Μάιο, δεν αφέθηκε ελεύθερος, αντίθετα με όσα ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας El Universal, το οποίο επικαλείτο μέλη της οικογένειάς του.
Η εφημερίδα που επικαλέστηκε δηλώσεις μελών της οικογένειας του Φερνάντεζ, ο οποίος ανήκει στο κόμμα του προέδρου της χώρας, Φελίπε Καλντερόν, είχε αναφέρει, νωρίτερα, ότι ο πολιτικός αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικογένεια του πρώην υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές της χώρας, κατέβαλε λύτρα περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων.
«Όλα είναι καλά, είναι καλά και όλα πήγαν καλά» έλεγε η οικογένεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Ωστόσο, πηγή της κυβέρνησης διέψευσε στο πρακτορείο Reuters το δημοσίευμα, λέγοντας ότι ο πολιτικός δεν απελευθερώθηκε.
O 69χρονος πολιτικός απήχθη τον Μάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ευ. Βενιζέλος: Η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και να αναλάβει πρωτοβουλίες
- ΥΠΕΞ: Διάβημα προς το Ισραήλ για τη λήψη μέτρων προστασίας των Ελλήνων που συμμετέχουν στο «Global Sumud Flotilla»
- Εκλογές: Η Ελλάδα στο δρόμο προς τις κάλπες και στο μικροσκόπιο διεθνών οίκων – Το εύρημα που ανάβει «φωτιές»
- Από τα μαθήματα ρωσικών στο κόμμα της Καρυστιανού – Είδε φως και… μπήκε ο Νίκος Ζιάγκος
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε


