
Ανατριχιαστική υπόθεση με πατέρα-αιμομίκτη σοκάρει την Αργεντινή
Πατέρας που βίαζε την κόρη του επί 30 χρόνια και απέκτησε μαζί της δέκα παιδιά συνελήφθη από την αστυνομία της Αργεντινής στην αγροτική περιοχή Σάντα Φε. Ο 62χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν την πατρότητα. «Είναι πολύ χειρότερο από αυτό που συνέβη στην Αυστρία» δήλωσε ο αρμόδιος δικαστής αναφερόμενος στην ανατριχιαστική υπόθεση του Γιόζεφ Φριτσλ που το 2008 προκάλεσε ρίγη παγκοσμίως.
Πατέρας που βίαζε την κόρη του επί 30 χρόνια και απέκτησε μαζί της δέκα παιδιά συνελήφθη από την αστυνομία της Αργεντινής στην αγροτική περιοχή Σάντα Φε. Ο 62χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν την πατρότητα.
«Είναι πολύ χειρότερο από αυτό που συνέβη στην Αυστρία» δήλωσε ο αρμόδιος δικαστής αναφερόμενος στην ανατριχιαστική υπόθεση του Γιόζεφ Φριτσλ που το 2008 προκάλεσε ρίγη παγκοσμίως.
«Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν την πατρότητα» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, Βιργίλιο Παλούντ.
Ο 62χρονος κατηγορείται για την επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση, ένα έγκλημα που επειδή είναι πατέρας τιμωρείται με 20 χρόνια στην φυλακή το μέγιστο, σύμφωνα με τον δικαστή.
Η γυναίκα, ηλικίας 43 ετών, δηλώνει ότι έχει βιαστεί από την ηλικία των 13 χρόνων στο σπίτι της στο χωριό Νικανόρ Μολίνας, που βρίσκεται 600 χιλιόμετρα βόρεια του Μπουένος Αϊρες.
«Είναι πολύ χειρότερο από αυτό που συνέβη στην Αυστρία» είπε ο δικαστής, αναφερόμενος στην υπόθεση του Αυστριακού Γιόζεφ Φριτσλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο γρήγορος ύπνος πριν το μεσημέρι κρύβει περισσότερους κινδύνους από όσους νομίζεις
- Ο Τραμπ περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών – «Η ταχύτητα του δράστη ήταν εντυπωσιακή»
- Εκκαθαρίσεις, θρησκεία, πόλεμος: Το Πεντάγωνο στη δίνη ενός αχαλίνωτου Χέγκσεθ, που κάνει «πολιτιστικό πόλεμο»
- Συνταγή: Κεφτέδες κοκκινιστοί με φέτα
- Καύσιμα: Οι τιμές στην Ευρώπη πριν τον πόλεμο και μετά την εκεχειρία – Η απόλυτη σύγκριση με βάση τα επίσημα στοιχεία
- Στη Ρωσία έφτασε ο Αραγτσί, θα συναντηθεί με Πούτιν – Αναφορές ότι το Ιράν κατέθεσε στις ΗΠΑ νέα πρόταση για το Ορμούζ


