Η διοίκηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Γιάννη Αμανατίδη για τις πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με τον προπονητή του, Μίκαελ Σκίμπε και αρκέσθηκε να τον επιπλήξει.
Η διοίκηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Γιάννη Αμανατίδη για τις πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με τον προπονητή του, Μίκαελ Σκίμπε και αρκέσθηκε να τον επιπλήξει.
Ο Έλληνας επιθετικός κατηγόρησε τον προπονητή της Αϊντραχτ ότι δεν είναι αξιοκρατικός, γεγονός που ενόχλησε τους ανθρώπους του συλλόγου και τον κάλεσαν σε απολογία.
Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, λοιπόν, ο Αμανατίδης βρέθηκε ενώπιων του προέδρου της Αϊντραχτ, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν, αλλά και του Σκίμπε και παραδέχθηκε ότι έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Η διοίκηση αποφάσισε ωστόσο να μην του επιβάλει κάποια τιμωρία ή πρόστιμο, αλλά τον προειδοποίησε για την συμπεριφορά του στο μέλλον.
«Κρίναμε τις δηλώσεις που έκανε ο Αμανατίδης λανθασμένες και πως με τον τρόπο αυτό έβλαψε τα συμφέροντα του συλλόγου. Αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες» τόνισε ο Μπρουχάγκεν.
LIVE: Λάτσιο – Ίντερ. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λάτσιο – Ίντερ για την 36η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Η Κηφισιά έκανε την ανατροπή με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο καθώς πήρε μπρος με τις αλλαγές του Λέτο και το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μπένι στο 85’. Μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα υποβιβαστεί η Κηφισιά