
«Μπορούμε να σταματήσουμε τον ΠΑΟ» δήλωσε ο Πέσιτς
Η Βαλένθια πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και για τον λόγο αυτό η διοίκηση των «νυχτερίδων» αποφάσισε να «τελειώσει» τον Μανόλο Χουσεΐν και στην θέση του να βάλει τον έμπειρο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο νέος τεχνικός της Βαλένθια, αναφερόμενος στο ματς με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί να σταματήσει τους «πράσινους».
Η Βαλένθια πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και για τον λόγο αυτό η διοίκηση των «νυχτερίδων» αποφάσισε να «τελειώσει» τον Μανόλο Χουσεΐν και στην θέση του να βάλει τον έμπειρο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο νέος τεχνικός της Βαλένθια, στον οποίον στηρίζονται πως θα καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, δήλωσε για το ματς με τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος στον όμιλο μαζί με τον Ολίμπια. Πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για μας.
»Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας μέσω του αγώνα στην Αθήνα και πιστεύω πως είμαστε σε κατάσταση που μπορούμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου τεχνικού.
Στην συνέχεια ο γνωστός για την πειθαρχία του, προπονητής τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση μέσα σε μικρό χρόνο, αλλά αυτό δεν τον απασχολεί:
«Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, αλλά και σε κάποιους άλλους τομείς σε σχέση με το τελευταίο μας ματς, απέναντι στη Σαραγόσα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά δεν θα κάτσουμε να κλάψουμε για αυτό.
»Σκεφτόμαστε θετικά για να κάνουμε βήματα προόδου κάθε μέρα. Πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη συμπεριφορά και συγκέντρωση απέναντι σε μια έξυπνη ομάδα, με έμπειρους παίκτες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αποτυχία των προνοιακών πολιτικών καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
- Ο Τραμπ θα απευθυνθεί στο αμερικανικό έθνος – Και θα θέσει στο επίκεντρο θεωρίες εκλογικής συνωμοσίας
- Αέρας Λευκού Οίκου στη Μύκονο – Ο γάμος της Αλεξάνδρας Βελέτση στο «νησί των ανέμων»
- Άρης: Επίσημα παίκτης του ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ
- Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 27χρονος Γερμανός για την άγρια επίθεση στην πρώην σύντροφό του
- Live Streaming η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League
