Υποδοχή ήρωα για τον Φέτελ στη γενέτειρά του
Υποδοχή ήρωα επεφύλαξαν στον Σεμπάστιαν Φέτελ οι κάτοικοι του Χέπενχαϊμ, την Κυριακή, μία εβδομάδα μετά την ανάδειξή του ως ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής F1 στην ιστορία. Περίπου 25.000 άνθρωποι, από τη μικρή Γερμανική πόλη που βρίσκεται κοντά στην Φρανκφούρτη, αλλά και από τις γύρω περιοχές, μαζεύτηκαν για να δουν από κοντά τον 23χρονο πιλότο, και να τον συγχαρούν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στο Αμπου Ντάμπι.
Υποδοχή ήρωα επεφύλαξαν στον Σεμπάστιαν Φέτελ οι κάτοικοι του Χέπενχαϊμ, την Κυριακή, μία εβδομάδα μετά την ανάδειξή του ως ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής F1 στην ιστορία.
Περίπου 25.000 άνθρωποι, από τη μικρή Γερμανική πόλη που βρίσκεται κοντά στην Φρανκφούρτη, αλλά και από τις γύρω περιοχές, μαζεύτηκαν για να δουν από κοντά τον 23χρονο πιλότο, και να τον συγχαρούν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στο Αμπου Ντάμπι.
«Αυτό με κάνει περήφανο που είμαι παιδί του Χέπενχαϊμ», τόνισε ο ίδιος. «Έχω ανατριχιάσει. Είναι καλύτερα και από το Αμπου Ντάμπι, γιατί εκεί δεν ήταν τόσοι πολλοί άνθρωποι.
»Όσα ζω με κάνουν να νιώθω πολύ παράξενα. Φαίνεται ότι το πρόσωπό μου ήταν στο πρωτοσέλιδο όλων των γερμανικών εφημερίδων. Το βρίσκω δύσκολο να το συνειδητοποιήσω, γιατί στο τέλος της ημέρας, είμαι απλώς ένα συνηθισμένο παιδί».
Το φορτωμένο πρόγραμμα του Φέτελ δεν του επέτρεψε να παραμείνει στο Χέπενχαϊμ περισσότερο από μία ώρα, καθώς έπρεπε να αναχωρήσει για την Ισπανία εξαιτίας άλλων επικοινωνιακών υποχρεώσεων με την Red Bull Racing.
Ο ιδιοκτήτης της αυστριακής ομάδας, Ντίτριχ Μάτεσιτς, ευχήθηκε η γιορτή που στήθηκε στην πόλη, η οποία για μία μέρα μετονομάστηκε σε… Φέτελχαϊμ, να γίνεται κάθε χρόνο.
«Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι, αλλά αυτό υπήρξε το πλάνο μας από την αρχή και θα το προσπαθήσουμε.
»Έχω πει στο παρελθόν ότι ο Σεμπ θα είναι ο επόμενος σούπερ σταρ της F1», δήλωσε ο Μάτεσιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πάντως ότι η ομάδα δεν θα δώσει στον Φέτελ το ρόλο του Νο1 οδηγού σε βάρος του team mate του, Μαρκ Ουέμπερ.
«Ο Μαρκ και εκείνος θα αντιμετωπίζονται επί ίσοις όροις. Ο Σεμπάστιαν πρέπει να αποδείξει την κλάση του και του χρόνου, και ο Μαρκ δεν θα του κάνει τη ζωή εύκολη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442