
Ποσότητα-μαμούθ λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκε στον Ασπρόπυργο
Αποθήκη στον Ασπρόπυργο με 2.444 χαρτοκιβώτια με λαθραία τσιγάρα (1,2 εκατομμύρια πακέτα) εντόπισαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Οι διαφυγόντες δασμοί ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθη ο 28χρονος φύλακας της αποθήκης, ενώ αναζητείται ο 34χρονος εκμισθωτής της.
Αποθήκη στον Ασπρόπυργο με 2.444 χαρτοκιβώτια με λαθραία τσιγάρα (1,2 εκατομμύρια πακέτα) εντόπισαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος.
Οι διαφυγόντες δασμοί ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθη ο 28χρονος φύλακας της αποθήκης, ενώ αναζητείται ο 34χρονος εκμισθωτής της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στις ομάδες του final 4
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς να ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα, ακυρώσεις και επιπλέον έξοδα
- EPPO: Στη δημοσιότητα οι δύο επιστολές της Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη
- Η Τεχεράνη εξετάζει νέα πρόταση των ΗΠΑ, μετά την επίσκεψη του Πακιστανού μεσολαβητή
- LIVE: Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Ο συμπρόεδρος των Πρασίνων παραιτείται παραδεχόμενος «ανάρμοστες σχέσεις»
