
Οι Βρετανοί «δεν ήταν ποτέ καλύτερα» λέει βοηθός του Κάμερον και παραιτείται
Πολιτική «θύελλα» προκάλεσε συνεργάτης του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, λέγοντας ότι για τους περισσότερους Βρετανούς «τα πράγματα δεν ήταν ποτέ καλύτερα», τη στιγμή που οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία και περικοπές στα επιδόματα πρόνοιας εξαιτίας της περιστολής των δαπανών. Ο Ντέιβιντ Γιανγκ, σύμβουλος του Κάμερον για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι... παρελθόν. «Υπέβαλε παραίτηση και έγινε δεκτή» ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.
Πολιτική «θύελλα» προκάλεσε ανώτατος συνεργάτης του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, λέγοντας ότι για τους Βρετανούς «τα πράγματα δεν ήταν ποτέ καλύτερα», τη στιγμή που οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία και περικοπές στα επιδόματα πρόνοιας εξαιτίας της περιστολής των δαπανών.
Ο Ντέιβιντ Γιανγκ, σύμβουλος του Ντέιβιντ Κάμερον για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι… παρελθόν μετά τη «θύελλα» που προκάλεσε σε πολιτικά γραφεία και μέσα ενημέρωσης, εξαιτίας της υποβάθμισης της σοβαρότητας της χειρότερης οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα εδώ και δεκαετίες.
«Υπέβαλε την παραίτησή του και έγινε αποδεκτή» ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Κάμερον, όπως μεταδίδει το Reuters.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράκ εξήγαγε 10 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζ τον Απρίλιο
- Διπλό πρόβλημα στη Ρεάλ λίγο πριν το Final Four: Η… εμφάνιση των Ταβάρες και Λεν (vid)
- Παπασταύρου: Όσο συνεχίζεται η κρίση η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν πίσω
- Eurovision: Τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις χώρες που μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Πειραιάς: Ελεύθερος ο σύντροφος της 24χρονης που έπεσε στο κενό – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Η Νιγηρία επιβεβαίωσε τον θάνατο υψηλόβαθμου αξιωματούχου του Ισλαμικού Κράτους σε κοινή επιχείρηση με τις ΗΠΑ

