
Φορτηγό πλοίο βυθίστηκε ανοιχτά της Κεφαλλονιάς
Φορτηγό οχηματαγωγό πλοίο με σημαία Τόνγκο βυθίστηκε 1,5 ναυτικό μίλι στη θαλάσσια περιοχή Κόλπου Μύρτος Κεφαλλονιάς. Το εξαμελές πλήρωμά του -όλοι Ουκρανοί- κατάφεραν να κολυμπήσουν και να βγουν στην παραλία του Φισκάρδου. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Φορτηγό οχηματαγωγό πλοίο με σημαία Τόνγκο βυθίστηκε 1,5 ναυτικό μίλι στη θαλάσσια περιοχή Κόλπου Μύρτος Κεφαλλονιάς το απόγευμα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην περιοχή έχει προκληθεί ρύπανση μικρής έκτασης, ενώ τα στελέχη του λιμενικού, θα εξετάσουν στο φως της ημέρας την Παρασκευή αν θα πρέπει να τοποθετηθούν περιμετρικά του ναυαγίου, αντιρρυπαντικά φράγματα.
Το 6μελες πλήρωμα του πλοίου (Ουκρανικής υπηκοότητας) βγήκαν κολυμπώντας στο Φισκάρδο και είναι καλά στην υγεία τους. Θα μεταφερθούν στην περιοχή του Αργοστολίου για καταθέσεις στη Λιμενική Αρχή.
Για την υπόθεση επίσης έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας του νησιού. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ερασιτέχνης ψαράς, όταν διαπίστωσε στην επιφάνεια της θάλασσας μία σωσίβια ναυαγοσωστική λέμβο και ειδοποίησε το λιμενικό σώμα. Αμέσως έφθασε στην περιοχή σκάφος του λιμενικού με δύο δύτες οι οποίοι και επιβεβαίωσαν το γεγονός.
Το «ΚΡΙΣΤΙΝ» μετέφερε τρία φορτηγά και είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από το Δυρράχιο Αλβανίας με προορισμό τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες του πληρώματος στο πλοίο παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη και εισροή υδάτων με αποτέλεσμα να βυθιστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην Εφορία – Γιατί δεν προχωρούν οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη
- Ποια ηλικιακή κατηγορία κινδυνεύει περισσότερο από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό
- Το «πείραμα» του Γκρατς – Ο θρίαμβος μιας κομμουνίστριας δημάρχου στην Αυστρία, στη «φωλιά» της Ακροδεξιάς
- Γιώτα Νέγκα και Κίτρινα Ποδήλατα στο Asteria Culture Festival
- The Expla-in Project | Είναι τα εθνικά θέματα πεδίο προεκλογικής αντιπαράθεσης;
- Η νέα πόλη που ο Μασκ χτίζει στην άμμο του Τέξας





