Η Ελ. Ζουγανέλη, ο Π. Μουζουράκης, ο Στ. Δημοσθένους και ο Στ. Δάβαρης εμφανίζονται στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει», που θα προβληθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η μοναδική μουσική εκπομπή στο είδος της, «AMSTEL LIVE… γιατί έτσι σας αρέσει» με τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 20.00.
Η Ελεονόρα Ζουγανέλη και ο Πάνος Μουζουράκης συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής και τραγουδούν αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει».
Στην παρέα έρχονται να προστεθούν δύο νέοι καλλιτέχνες ο Στέλιος Δάβαρης και ο Στέφανος Δημοσθένους που παρουσιάζουν τις επιτυχίες τους.
Ο Στέλιος Δάβαρης ερμηνεύει τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και μιλάει για τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Ο Στέφανος Δημοσθένους τραγουδά τις επιτυχίες του και εξηγεί πως τον κέρδισε η μουσική από τον αθλητισμό. Η Ελεονόρα Ζουγανέλη ερμηνεύει τις τελευταίες της επιτυχίες από το άλμπουμ «Αττική οδός» και ακόμη μιλά για τις συνεργασίες της ,τη νέα της δουλειά και τις εμφανίσεις της αυτό το χειμώνα.
Ο Πάνος Μουζουράκης μιλάει για το νέο του δίσκο και τις εμφανίσεις του και επιβεβαιώνει επί σκηνής ότι πραγματικά πρόκειται για έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη.
Δίνει …παράσταση με τραγούδι και χορό ανεβάζοντας τη διάθεση όλων .