
Παράταση έως τις 29 Νοεμβρίου για την αποδοχή της περαίωσης
Παρατείνεται έως τις 29 Νοεμβρίου η προθεσμία για την αποδοχή από τους φορολογούμενους της περαίωσης των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων. Έως σήμερα έχουν εισπραχθεί μέσω της περαίωσης ποσά άνω των 300 εκατ. ευρώ.
Παρατείνεται έως τις 29 Νοεμβρίου η προθεσμία για την αποδοχή από τους φορολογούμενους της περαίωσης των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.
Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επισημαίνοντας ότι έως σήμερα έχουν εισπραχθεί μέσω της περαίωσης ποσά άνω των 300 εκατ. ευρώ.
Η προθεσμία έληγε την Πέμπτη για τα εκκαθαριστικά της περαίωσης χωρίς λάθη, ενώ για τα εκκαθαριστικά με λάθη που διορθώνονται από τις Εφορίες, η προθεσμία ήταν η 24η Νοεμβρίου.
Συνολικά στάλθηκαν 1.400.000 σημειώματα περαίωσης, ενώ για τεχνικούς λόγους άλλα 250.000 σημειώματα θα εκδοθούν με ευθύνη των αρμόδιων ΔΟΥ. Το υπουργείο αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του: «Ζητάμε την κατανόηση των φορολογούμενων για τα τεχνικά προβλήματα, τα οποία αναπόφευκτα εμφανίστηκαν, σε μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και αφορούσε εκατοντάδες χιλιάδες αποδέκτες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο