Η Ρίβερ Πλέιτ ήταν η νικήτρια στο «super clasico» της Αργεντινής, καθώς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, επικράτησε στο «Μονιμεντάλ», παρουσία 60.000 θεατών, με 1-0 της Μπόκα Τζούνιορς. Το γκολ που έκρινε το -για πολλούς- σημαντικότερο ντέρμπι του πλανήτη, σημείωσε στο 54ο λεπτό ο Μαϊντάνα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εφέτος κανένας από τους δύο «αιώνιους» στην Αργεντινή δεν κάνει καλή χρονιά, αφού η Ρίβερ Πλέιτ είναι στην 8η θέση με 21 βαθμούς, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς είναι 15η με 17 βαθμούς.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Μεγάλες μάχες στους πρώτους ημιτελικούς. Η Ράγιο λύγισε την Στρασμπούρ και πάει στη ρεβάνς με τον αέρα του 1-0, ενώ η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε εκτός έδρας νίκη (3-1) επί της Σαχτάρ