Απόψε νίκησε ο «Καλλικράτης» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης
«Η υπέρβαση που είχαν κάνει εδώ και καιρό οι πολίτες, αποτυπώθηκε στην μεγάλη μας νίκη» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοπονήσσου Πέτρος Τατούλης, μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος. Ο ίδιος τόνισε ότι από «αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε τη δουλειά».
«Η υπέρβαση που είχαν κάνει εδώ και καιρό οι πολίτες, αποτυπώθηκε στην μεγάλη μας νίκη» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοπονήσσου Πέτρος Τατούλης, μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος. Ο ίδιος τόνισε ότι από «αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε τη δουλειά».
«Δεσμευτήκαμε να κάνουμε την Πελοπόννησο μια ευρωπαϊκή Περιφέρεια, ένα πρότυπο τοπικής οικονομίας και το εννοούμε. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος τόνισε το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ έκαναν τη δική τους κομματική υπέρβαση και στήριξαν την προσπάθεια του ανεξάρτητου συνδυασμού του, «όπως και οι ελευθερόφωνες νεοδημοκράτες και όλοι οι πολίτες της Πελοποννήσου».
Στην προσπάθεια που ξεκινάμε είμαστε όλοι Μεσσήνιοι, όλοι Λάκωνες, όλοι Αργολιδείς όλοι Κορίνθιοι, όλοι Αρκάδες, είμαστε όλοι Πελοποννήσιοι, κατέληξε.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).