
Ναυάγησε κινέζικο φορτηγό πλοίο στα ιαπωνικά ύδατα
Αγνοείται η τύχη 20 μελών του πληρώματος κινεζικού φορτηγού πλοίου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στα ιαπωνικά ύδατα. Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί ένας νεκρός και τέσσερις επιζώντες. Tο πλοίο με σημαία Παναμά το οποίο μεταφέρει 55.000 τόνους νικελίου είχε αποπλεύσει από την Ινδονησία στις 4 Νοεμβρίου με προορισμό την Κίνα.
Αγνοείται η τύχη 20 μελών του πληρώματος κινεζικού φορτηγού πλοίου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στα ιαπωνικά ύδατα. Σύμφωνα με επίσημη πηγή στο Τόκιο, μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί τέσσερις επιζώντες και ένας νεκρός.
Οι ναυτιλιακές αρχές της Ταϊβάν ενημέρωσαν την ιαπωνική ακτοφυλακή ότι από το πρωί της Τετάρτης αγνοείται η τύχη πλοίου με σημαία Παναμά στον Ειρηνικό Ωκεανό, περίπου 340 χλμ νοτίως της νήσου Ιριομότε.
Το 17.000 τόνων φορτηγό πλοίο «Nasco Diamond», με 25μελές πλήρωμα, το οποίο μεταφέρει 55.000 τόνους νικελίου, είχε αποπλεύσει από την Ινδονησία στις 4 Νοεμβρίου με προορισμό την Κίνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η Μοντερέι του Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Πινέδα
- Σακελλαρίδης για βία ανηλίκων: «Το ερώτημα δεν είναι ποιος κρατούσε το μαχαίρι, αλλά τι όπλισε το χέρι»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Προσωρινά ελεύθερος ο 76χρονος που θεωρείται υπαίτιος
- Κουτσούμπας: Το δίλημμα δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει αλλά ποιος θα κερδίσει – Οι ζωές μας ή τα κέρδη τους
- Τσουκαλάς: Το πραγματικό δίλημμα είναι με το ΠΑΣΟΚ των πολλών και αγνοημένων ή με τη ΝΔ των ευνοημένων μιας ελίτ
- Συναγερμός για φωτιά στη Ρόδο – Στη μάχη και 4 εναέρια μέσα
