Χάνει τη σεζόν με ρήξη χιαστού και μηνίσκου ο Ιντζάγκι
H ατυχία χτύπησε τον Φιλίπο Ιντζάγκι, που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Μίλαν με την Παλέρμο την Τετάρτη και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε τελικώς απόψε, έδειξε ότι ο «Σουπερ Πίπο» υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία έξι μηνών, αλλά και παράλληλα σε μείζονα απειλή για την καριέρα του.
H ατυχία χτύπησε τον Φιλίπο Ιντζάγκι, που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Μίλαν με την Παλέρμο την Τετάρτη και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε τελικώς απόψε, έδειξε ότι ο «Σουπερ Πίπο» υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία έξι μηνών, αλλά και παράλληλα σε μείζονα απειλή για την καριέρα του.
Ο άσος της Μίλαν είναι πλέον 37 ετών και θα είναι απίθανο αν επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο μετά από τέτοιο τραυματισμό.
Πραγματικά μεγάλη ατυχία για τον Ιντζάγκι, ειδικά την περίοδο που έδειχνε να ξαναβρίσκει την επαφή του με τα δίχτυα, αποδεικνύοντας πως η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται.
Πέτυχε δύο εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα και είναι μαζί με τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων με 70 γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 87-91: «Πέταξε» την ευκαιρία για «σκούπα» και τώρα… όλα για όλα στο Game 4 (vid)
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442