Σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης του ΟΤΕ σε ΒΒΒ- προχώρησε η Fitch
Η Fitch Ratings υποβάθμισε, την Τετάρτη, την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση (IDR) του ΟΤΕ σε «BBB-», από «ΒΒΒ», χαρακτηρίζοντας σταθερές τις προοπτικές του Οργανισμού.
Η Fitch Ratings υποβάθμισε, την Τετάρτη, την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση (IDR) του ΟΤΕ σε «BBB-», από «ΒΒΒ», χαρακτηρίζοντας σταθερές τις προοπτικές του Οργανισμού.
«Η υποβάθμιση αντανακλά την συνεχιζόμενη μείωση των εσόδων του ΟΤΕ και του περιθωρίου EBITDA, όπως έδειξαν τα αδύναμα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2010, τα οποία η Fitch εκτιμά ότι θα οδηγήσουν σε μείωση μικρότερη του 12% των κερδών EBITDA στο τέλος του 2010, σε ετήσια βάση», ανέφερε ο οίκος.
Η Fitch εκτιμά ότι μια τέτοια μεγάλη υποχώρηση των ταμειακών ροών δεν συμβαδίζει με τις αντίστοιχες των ανταγωνιστών του ΟΤΕ, οι οποίοι αξιολογούνται με «ΒΒΒ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Παρουσιάζει το «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα και… γενικώς – Live η ομιλία στο Νταβός
- Κακοκαιρία: Πνίγηκε η Αττική, εικόνες αποκάλυψης στη Γλυφάδα – Περιοχές καλυμμένες με πέτρες και λάσπη
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Τραμπ: «Ο πρόεδρος σκότωσε το αμερικανικό όνειρο για τους Ευρωπαίους» – Η ομιλία στο Νταβός και το ρήγμα με την ΕΕ
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές

