
Πτώση στις ευρωπαϊκές αγορές την Τετάρτη, στο πράσινο γύρισε τελικά η Γουόλ Στριτ
Με υποχώρηση σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων την Τετάρτη, τις περισσότερες μονάδες των οποίων αφαίρεσαν οι μετοχές των τραπεζών. Στο πράσινο γύρισε τελικά η Νέα Υόρκη, όπου οι μετοχές των χρηματοπιστωτικών στήριξαν την άνοδο.
Με υποχώρηση σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων την Τετάρτη, τις περισσότερες μονάδες των οποίων αφαίρεσαν οι μετοχές των τραπεζών. Στο πράσινο γύρισε τελικά η Νέα Υόρκη, όπου οι μετοχές των χρηματοπιστωτικών στήριξαν την άνοδο.
Στην Ευρώπη, τα χαμηλότερα των στόχων αποτελέσματα της Naxitis έριξαν τη μετοχή της κατά 12%, παρασύροντας και τις υπόλοιπες τραπεζικές μετοχές (Credit Agricole, Unicredit, Societe Generale, Deutsche Bank, Commerzbank, Lloyds, Banco Santander).
Αντιθέτως, στη Νέα Υόρκη η συνεδρίασε γύρισε σε θετικό έδαφος μετά τη μέση της συνεδρίασης. Από τους πρωταγωνιστές της ανόδου οι μετοχές των χρηματοπιστωτικών (Bank of America, Wells Fargo, Citigroup, Morgan Stanley, JPMorgan).
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε χαμηλότερα κατά 1% και ο CAC40 στο Παρίσι με πτώση 1,45%. Ο FTSE100 στο Λονδίνο έκλεισε με πτώση 1%.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 11.357,04 μονάδες με μικρή άνοδο 0,1% ενώ ο Nasdaq έκλεισε ενισχυμένος κατά 0,62%. Με άνοδο 0,44% έκλεισε ο S&P500.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλοί εισαγγελείς αποσύρουν την υπόθεση «αθλητικής απάτης» εναντίον του πρώην αρχιδιαιτητή
- Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας από τους φονικούς καύσωνες;
- Ολική έκλειψη Ηλίου θα ρίξει τη σκιά της στην Ευρώπη στις 12 Αυγούστου
- Περισσότερα από 2000 κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, – Πρωτοφανής ο ρυθμός εξάπλωσης, λένε οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Πυρκαγιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης: Μήνυμα εκκένωσης από το 112
- Κυψέλη: Ανάστατοι οι κάτοικοι που βλέπουν ρωγμές στις πολυκατοικίες τους – «Όλα ξεκίνησαν από τον μετροπόντικα» λένε


