Νεκροί και αρκετοί τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στην Αλβανία
Δυστύχημα με νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε αργά τη Δευτέρα όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα - Ιωάννινα ανατράπηκε και έπεσε σε χαράδρα. Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες, ελληνικής υπηκοότητας ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες.
Δυστύχημα με νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε αργά τη Δευτέρα όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Ιωάννινα ανατράπηκε και έπεσε σε χαράδρα.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ στον οδικό άξονα Τεπελένι – Μπάλσι, κοντά στο χωριό Ζιάι, σε απόσταση 80 χιλιομέτρων περίπου από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Το λεωφορείο ξέφυγε από το οδόστρωμα και έπεσε σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έξι νεκρούς ενώ η επιχείρηση απεγκλωβισμού συνεχιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.
Ο οδηγός του λεωφορείου ελληνικής υπηκοότητας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία δεν έκανε ακόμα γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος, ωστόσο στο σημείο αυτό του οδικού δικτύου γίνονται έργα για την βελτίωση του οδοστρώματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
- Η παράλληλη επανεμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά εντείνει την πίεση του Μαξίμου

