
Επιστροφή Μακίνουα στη Λάρισα που πάει με πολλά προβλήματα στο «Βικελίδης»
Με τον Μακίνουα και τρεις τερματοφύλακες στην αποστολή η Λάρισα θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Άρη, τη Δευτέρα (17:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Βενετίδης, Βελάσκο, Μπλάζεκ και Αμπουχατζίρα.
Με τον Μακίνουα και τρεις τερματοφύλακες στην αποστολή η Λάρισα θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Άρη, τη Δευτέρα (17:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Βενετίδης, Βελάσκο, Μπλάζεκ και Αμπουχατζίρα.
Στην τελευταία προπόνηση των Δένδρων, ο Γιάννης Παπακώστας είδε τον Σεμπάστιαν Βιέρα να ταλαιπωρείται ακόμα από μυϊκούς πόνους, με αποτέλεσμα να τον πάρει μεν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά να συμπεριλαμβάνει ακόμα δύο τερματοφύλακες, για παν ενδεχόμενο.
Στο Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται και ο Μακίνουα, που προπονήθηκε επίσης κανονικά, κάτι που ισχύει βέβαια και για τον Βούζα.
Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Βενετίδης, Βελάσκο, Μπλάζεκ και Αμπουχατζίρα, που συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους Αμπάρη, Βιέρα, Σωτηρίου, Νταμπίζα, Ταυλαρίδη, Κολοβέτσιο, Ταλ, Κατσιαρό, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Γκέρεμι, Κανόμπιο, Μετίν, Σίμιτς, Πούρι, Ρέντζα, Φαλάγγα, Βούζα, Κουζέν, Μακίνουα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα

