
Θα συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, είπε ο Ν.Κακλαμάνης
«Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια στον Δήμο Αθηναίων πιστεύω ότι θα συνεχιστεί» δήλωσε ο Νικήτης Κακλαμάνης, εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα στο Παγκράτι, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Τόνισε ότι μεγάλη πρωταγωνίστρια σήμερα είναι η Αθήνα, ενώ εκτίμησε ότι η αποχή δεν θα είναι μεγάλη.
«Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια στον Δήμο Αθηναίων πιστεύω ότι θα συνεχιστεί» δήλωσε ο Νικήτης Κακλαμάνης, εξερχόμενος λίγο πριν τις 10:00 από το εκλογικό τμήμα στο Παγκράτι, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Τόνισε ότι μεγάλη πρωταγωνίστρια σήμερα είναι η Αθήνα και ότι οι πολίτες ψηφίζουν «για μια Αθήνα με μεγαλύτερη ασφάλεια, με κοινωνική ευαισθησία, με πράσινη ανάπτυξη και με πολιτισμό».
Ο κ. Κακλαμάνης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας που είχαν, ενώ εκτίμησε ότι η αποχή δεν θα είναι μεγάλη. «Οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμαλιάδα: Ξυλοκόπησαν 42χρονο πατέρα επειδή τους έκανε παρατήρηση για τις κόντρες με μηχανές
- Μεσσηνία: 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου
- Προ των πυλών η λειτουργία του νέου ψηφιακού ΜΙΔΑ – Στο στόχαστρο τα αγροτικά ακίνητα, υψηλά πρόστιμα
- ΗΠΑ – Ιράν: Νέες συγκρούσεις και απειλές Τραμπ για πλήγματα σε κρίσιμες υποδομές αν δεν υπάρξει συμφωνία
- Ο Ινφαντίνο συζητεί με τον Τραμπ και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2029!
- Πειραιάς: Θρήνος για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε γκαράζ – «Το κορίτσι μου το έχασα» φώναζε η μητέρα της 24χρονης


