
Θα συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, είπε ο Ν.Κακλαμάνης
«Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια στον Δήμο Αθηναίων πιστεύω ότι θα συνεχιστεί» δήλωσε ο Νικήτης Κακλαμάνης, εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα στο Παγκράτι, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Τόνισε ότι μεγάλη πρωταγωνίστρια σήμερα είναι η Αθήνα, ενώ εκτίμησε ότι η αποχή δεν θα είναι μεγάλη.
«Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια στον Δήμο Αθηναίων πιστεύω ότι θα συνεχιστεί» δήλωσε ο Νικήτης Κακλαμάνης, εξερχόμενος λίγο πριν τις 10:00 από το εκλογικό τμήμα στο Παγκράτι, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Τόνισε ότι μεγάλη πρωταγωνίστρια σήμερα είναι η Αθήνα και ότι οι πολίτες ψηφίζουν «για μια Αθήνα με μεγαλύτερη ασφάλεια, με κοινωνική ευαισθησία, με πράσινη ανάπτυξη και με πολιτισμό».
Ο κ. Κακλαμάνης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας που είχαν, ενώ εκτίμησε ότι η αποχή δεν θα είναι μεγάλη. «Οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βγήκε από την ΜΕΘ ο Γιώργος Μυλωνάκης
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Αυτές είναι οι αμοιβές των πρωταγωνιστριών
- Ισχυρότερη πολυεπίπεδη διακυβέρνηση ζητάει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου από τις Βρυξέλλες
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- Λαζόπουλος: Με τόσους υπόδικους σε λίγο δεν θα λέμε κατεβαίνει το κόμμα της ΝΔ, αλλά η σπείρα της ΝΔ
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο διευθυντής του εργοστασίου – Ποιο είναι το κατηγορητήριο
