
Ο ΛΑΟΣ κράτησε τις δυνάμεις του, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Το κόμμα του ΛΑΟΣ συγκράτησε τις δυνάμεις του, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επέκρινε τη ΝΔ για την αντιμνημονιακή της πολιτική.
Το κόμμα του ΛΑΟΣ συγκράτησε τις δυνάμεις του, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επέκρινε τη ΝΔ για την αντιμνημονιακή της πολιτική.
«Παρά την εκστρατεία εναντίον του μνημονίου που δυστυχώς στρέφει την Ελλάδα στην Αριστερά, χωρίς να κερδίζει τίποτα ο κ. Σαμαράς και παρά τις προβλέψεις πολλών ότι το ΛΑΟΣ θα μπορούσε να βρεθεί σε πολύ δύσκολη εκλογική θέση, έχουμε συγκρατήσει παντού τα εκλογικά ποσοστά και μάλιστα σε πολλά σημεία τα έχουμε αυξήσει» είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Σημείωσε δε ότι «όπου η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΛΑΟΣ παίρνει την πρώτη θέση και όπου η ΝΔ δεν άκουσε τον Γ.Καρατζαφέρη έπεται του ΠΑΣΟΚ».
«Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα» είπε καταλήγοντας «και θέσαμε πραγματικά διλήμματα στους πολίτες, για τα οποία θα εξακολουθήσουμε να μαχόμεθα το επόμενο διάστημα».
Επίσης, συνεχάρη τον κ. Σγουρό και τον κ. Κικίλια, που καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά
- Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε μεταπτυχιακό από την Εθνική Ακαδημία Αθλητισμού της Βουλγαρίας
- Ο χρόνος των εκλογών ως «όπλο»: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν στην πρόωρη κάλπη ή στο τέλος της 4ετίας
- Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Η Ελλάδα πάντα στέκεται στο πλευρό της Κύπρου
- Αγορά εργασίας: Οι εργοδότες παραπονιούνται για έλλειψη ταλέντων, είναι πραγματικά έτσι; Το λάθος με την AI
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα

