
Συνεργασία για να σωθεί η χώρα ζητά από Παπανδρέου-Σαμαρά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ
Έκκληση προς τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά να συνεργαστούν «για να σώσουμε τη χώρα» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Έκκληση προς τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά να συνεργαστούν «για να σώσουμε τη χώρα» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Αδ. Γεωργιάδη, χαρακτήρισε «έσχατη στιγμή» την περίοδο που διανύουμε, και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας των κομμάτων.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι «το τρένο της πολιτικής παράνοιας έχει φτάσει στο γκρεμό και πρέπει να το σταματήσουμε».
Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, «η πατρίδα και ο λαός το περιμένει». Ευχήθηκε δε «ο Θεός ας φωτίσει τα βήματα των ταγών του δύσμοιρου αυτού τόπου. Πολιτικούς και μη πολιτικούς.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ
- LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ
- Ο Μέσι αγοράζει την Κορνεγιά και ανοίγει νέο κεφάλαιο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Γιατί το Πεκίνο δεν μπορεί να πιέσει την Τεχεράνη
- ΝΔ: Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος – Αντικαθιστά τον Μακάριο Λαζαρίδη
- Άρης: Συνάντηση του Ρίτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ

