
Σημαντικά κέρδη κατέγραψε ο όμιλος της Washington Post το τρίτο τρίμηνο
Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης της Washington Post ανακοίνωσε ότι τα κέρδη του υπερτριπλασιάστηκαν για το τρίτο τρίμηνο, φτάνοντας τα 60,9 εκατομμύρια δολάρια ενώ καταγράφηκε και αύξηση των διαφημιστικών της εσόδων.
Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης της Washington Post ανακοίνωσε ότι τα κέρδη του υπερτριπλασιάστηκαν για το τρίτο τρίμηνο, φτάνοντας τα 60,9 εκατομμύρια δολάρια ενώ καταγράφηκε και αύξηση των διαφημιστικών της εσόδων.
Συγκεκριμένα, η αύξηση των καθαρών κερδών οφείλεται κυρίως στην εκπαιδευτική δραστηριότητα Kaplan, της οποίας τα κέρδη εκμετάλλευσης υπερδιπλασιάστηκαν και έφτασαν στα 99,1 εκατομμύρια δολάρια.
Στα έντυπα μέσα του ομίλου καταγράφηκε σημαντική μείωση των ζημιών, οι οποίες περιορίστηκαν στα 1,7 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 23,6 εκατομμυρίων δολαρίων που ήταν πέρσι.
Ωστόσο, η κυκλοφορία της εφημερίδας έχει μειωθεί περισσότερο από 8%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη στον Ασπρόπυργο
- 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή: Στρατηγέ ο άνθρωπος έχει ένα ελάττωμα… ξέρει να σκέφτεται!
- Εφάπαξ: Έρχονται αλλαγές, επί τα βελτίω, στον τρόπο υπολογισμού
- Κικίλιας: «44 νέα οχήματα για το Λιμενικό – Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
- Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσωσε το γόητρο της Super League


