
Αρνητική η ΕΠΟ στο αίτημα του Ολυμπιακού για εξαίρεση του Κάκου
Το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και ζήτησε προσωπικά από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο την εξαίρεση του Τάσου Κάκου από τους αγώνες του Ολυμπιακού. Το απόγευμα, κύκλοι της ΕΠΟ διέρρεαν την θέση του κ. Πιλάβιου ότι «ουδείς δικαιούται να ζητήσει εξαίρεση διαιτητή από κάποιον αγώνα. Μόνο οι διαιτητές μπορούν να δηλώσουν κώλυμα».
Το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και ζήτησε προσωπικά από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο την εξαίρεση του Τάσου Κάκου από τους αγώνες του Ολυμπιακού.
Το απόγευμα, κύκλοι της ΕΠΟ διέρρεαν την θέση του κ. Πιλάβιου ότι «ουδείς δικαιούται να ζητήσει εξαίρεση διαιτητή από κάποιον αγώνα. Μόνο οι διαιτητές μπορούν να δηλώσουν κώλυμα».
Έτσι, μετά το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη για διαγραφή του Γιώργου Δαλούκα και την απόφαση του ίδιου του διαιτητή να αποσυρθεί άλλο ένα «ντέρμπι» Ολυμπιακού και ΕΠΟ φαίνεται να ξεκινάει.
Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 2-1, έχοντας πολλά παράπονα, τόσο για το πέναλτι-αποβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αλλά και αρκετές ακόμη φάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια

